Post by teitatelvitent on Feb 3, 2022 3:32:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search - Word Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search - Word Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť všetky hack ▞▞▞
▞▞▞ Word Search - Word Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Hexicon: Strategy Word Game – Aplikácie v službe Google Play
Pomáha to človeku učiť sa
Zatiaľ dobre. Ale reklamy v spodnej časti sú nepríjemné
Stále mi zamŕza telefón
Spočiatku to nie je ťažké, ale v 11. štádiu je to pre mňa ťažké a teraz to skúste sami
Piknik Slovo Level 1051, 1052, 1053, 1054, 1055, 1056, 1057 ...
Vidíte príliš veľa reklám. Po každom zápase je jeden. Namiesto hrania hry sledujete reklamy.
Reklamy ma nútia kúpiť si knihu namiesto toho, aby som 3x stlačil x za reklamu, je to smiešne a len spomaľuje hru, teraz je to nuda. Kúpte si radšej knihu, menej vyrušovania z nezmyselného odpadu.
Táto hra mi kradne mince a vracia ma späť na hernú úroveň mnohokrát!!!!!
Je to najlepšia hra v časovom limite, je to pekná hra
Cesta hľadania slov je úžasná, naučí vás hľadať slová. Je to skvelé
Word Search Journey - Free Word Puzzle Game APK
Recenzie ma odradili od tejto aplikácie a odinštaloval som ju
Toto je veľmi užitočná hra pre deti
Na toto milovať. Vyhnite sa číslam v práci. A pokračujte v hudbe! Pomáhajú aj tipy.
Nové reklamy sa nainštalujú okamžite, keď sa ich pokúsite zavrieť, takže ich nehrajte, pokiaľ nechcete kopu nevyžiadanej pošty
Aktualizovať odpoveď: Kúpil som si mince v aplikácii a STÁLE dostávam reklamy! Čo k tomu treba??? Milujte hru HATE THE CONSTANT REKLAMY! Zaplatil by som za to, aby som ich zastavil na každej druhej obrazovke!!!
Všetci títo ľudia stále hovoria, že je mi ľúto, že ste to zažili. Ospravedlňte sa sami sebe a opravte hru tak, aby bola férová.
Veľa zábavy
Skvelá hra do druhej časti, 2. puzzle, slovo Coba. Butterfly pristál na ňom, našiel slovo v hádanke, zvýraznil ho, hra nie je okrem slova. Našiel som všetky ostatné slová, stále mi nedovolil označiť jedno slovo. Takže hru vymazali. Bolo to veľmi zábavné, kým sa nedostalo k tejto hádanke. Dokonca aj náznak zvýraznil slovo nie. Nie dobré. Hanba.
Nebolo to také skvelé 😐
Je zaujímavé a dobré aktualizovať si vedomosti.
Práve som začal hrať túto hru a zatiaľ ma to baví. Žiadne reklamy medzi úrovňami.
Veľmi zábavná hra a nie veľa reklám, je veľmi návyková a povedal som o nej všetkým svojim priateľom
Páči sa mi táto hra, pretože mi pomáha byť múdrym a inteligentným
tak pekné
Milujem Word Search Journey. Hľadanie slov je môj obľúbený druh slovných hádaniek.
Pekné, ale príliš pomalé na inštaláciu
Musím sa naučiť viac.
Ďakujem
Nevyzýva ma. Mnoho krížoviek sa opakuje po úrovni 30 alebo tak. Prešiel na úroveň 50 a odinštaloval ho. Nudný prechod úrovne 15 alebo tak.
Veľmi pekné
Bolo to príliš ťažké. Amd jednoducho sa mi to vôbec nepáčilo.
Na čo môže človek nazbieranú mincu použiť?
Skutočne dobrá hra, príďte a otestujte svoje šťastie a uvidíte, ako sa pridáte k tým skvelým
Práve som začal hrať nris, zatiaľ je to zábava. Pomáha tráviť čas počas karantény.
Páči sa mi táto hra, ale to nie sú vaše gire coiny
Aplikácia Wrost Nepriraďujte slová správne
Download game Color By Word - Wordwise APK latest version 1.5.6 for android devices, package name: ... Wordflow: Word Search Puzzle Free - Anagram Games.
Chcem taký, ktorý je od začiatku ťažký a nie hlúpy
pekný